Facebook Twitter LinkedIn
Home Installatietechniek

Installatietechniek

Indien u een nieuwe woning gaat bouwen, kunnen wij voor u de elektrische installatie aanleggen. Wij zorgen ervoor dat het er keurig uitziet, ook zorgen wij ervoor dat alles veilig is en blijft. U krijgt altijd een groepenverklaring bijgeleverd om in de meterkast te hangen. Om alles naar uw wens te maken kunt u een formulier uitprinten en invullen, deze kan u vervolgens meenemen naar de eerste afspraak. Zo weten wij wat wij voor u kunnen betekenen. Klik hier om het formulier te downloaden. Ook kunt u onze tips gebruiken waar u allemaal op zou moeten letten.

U kunt ook kiezen voor een meer uitgebreide installatie met bijvoorbeeld extra wandcontactdozen in de diverse verblijfsruimten of in iedere verblijfsruimte een CAI- of data-aansluiting. Ook verzorgen wij voor u ADSL-bekabeling en aansluiting, telefoon-, CAI-, intercom- en beveiligingsinstallaties. Maar u kunt de installatie natuurlijk ook laten voorbereiden op extra aansluitingen om de kosten een beetje te verdelen.

Tevens kunt u bij ons terecht voor een volledig geautomatiseerde elektrische installatie (domotica), waarbij u kunt kiezen van eenvoudig tot zeer uitgebreid.

Voor meer informatie over onder andere levensloopbestendig wonen kunt u kijken onder rubriek domotica.

Maar u kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor een uitbreiding van uw installatie. Bijvoorbeeld bij een verbouwing of het plaatsen van een keuken of als u een extra groep nodig heeft voor een droger of vaatwasmachine.

Indien u een verouderde installatie heeft, kunt u ook contact met ons opnemen zodat wij u kunnen adviseren voor wat betreft de veiligheid van uw elektrische installatie.