Installatietechniek

Loodgieter

We zijn gespecialiseerde vaklieden die zich richten op de aanleg, het onderhoud en de reparatie van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en eventueel ook rioleren.

We zijn op dit vlak een echte duizendboot! Neem gauw contact met ons op wanneer voor de aanleg van bijvoorbeeld sanitair en/of waterleidingen, maar ook voor onderhoud van bijvoorbeeld rioleren of verwarming. Ook in geval van een lekkage kunt u contact met ons opnemen!

IMG_3391-300x225
90620Prefab20IFD20bouwen20in20opkomst-300x300

Bedrijfsinstallaties

Ook kunt u voor uw bedrijfsinstallatie bij ons terecht. Voor bijvoorbeeld uw winkel, kantoor of bedrijfshal kunnen wij een complete elektrische installatie aanleggen inclusief verlichting, databekabeling, netwerkaansluitingen, telecomoplossingen en intercom. Neemt u gerust contact met ons op voor een gesprek voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte.

Aannemers

Natuurlijk werken wij veel samen met onze vaste opdrachtgevers, meestal zijn dat aannemers. In samenspraak met de opdrachtgever en de aannemer leggen wij de elektrische installatie aan in woningen, winkels, kantoren etc. Hierbij hebben wij direct contact met de aannemer en ook met de opdrachtgever zodat wij geheel naar wens van de eindgebruiker de elektrische installatie kunnen afleveren.

Aannemer-300x190
ea7ea39a-8ed5-4273-8a9d-01f0dab5c025_LARGE-300x225

Centrale Verwarming

Op gebied van verwarming kan Eshuis Techniek u op verschillende onderdelen van dienst zijn. Wij verzorgen de plaatsing, vervanging en het onderhoud van diverse warmtebronnen en warmtelichamen zoals:

 • Boilers
 • Ketels ( HR-ketels, VR-ketels)
 • Radiatoren
 • Vloerverwarming
 • Convectorputten
 • Thermostaten

Uiteraard is het opzetten van uw complete c.v. installatie ook mogelijk. Eshuis Techniek levert en onderhoudt c.v. installaties van particulieren, bedrijven, overheid en instellingen. Of het nu gaat om het plaatsen van een enkele radiator of de renovatie van uw complete verwarmingssysteem, Eshuis Techniek levert altijd kwaliteit af.

Waterontharder

Een waterontharder zorgt voor een kalk vrij leiding systeem. Dit wil zeggen dat zich nergens meer kalk bevind in het huis. Hierdoor gaan vele (en vaak dure) apparaten zoals; wasmachine, cv ketel, waterkoker, enzovoorts veel langer mee.
Daarnaast bied een waterontharder veel voordelen zoals;

 • Geen kalk aanslag meer op kranen, douche, apparaten, enz.
 • Door de afwezigheid van kalk is u huid zachter
 • U heeft minder shampoo en sop nodig omdat dit beter schuimt
 • U hoeft minder vaak de badkamer schoon te maken
 • U bespaart energie (kalk afzetting kost namelijk meer energie om te verwarmen)
Ecowater 06/09
air-conditioner-1185041_640

Airco Techniek

Wij installeren uw airco installatie naar keuze. In overleg bepalen we een geschikte plaats voor het binnen- en buitendeel van de airconditioner. Het binnendeel wordt afhankelijk van het model laag of hoog aan de wand of eventueel aan het plafond opgehangen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we eventueel voor u kunnen betekenen! Klik hiervoor op onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.