Over

"Met ons gekwalificeerde en gemotiveerde instelling willen wij naast onze opdrachtgevers staan."

Eshuis techniek in Almelo is specialist op het gebied van centrale verwarming, gas- en waterleiding, sanitair, riolering, elektra en duurzame energie. Wij richten ons op het installeren, onderhouden en beheren van elektrotechnische installaties, loodgieterswerkzaamheden en installatietechnische werkzaamheden in de regio Twente. Heeft u ook onze expertise buiten Twente nodig kunt u ook ons zeker benaderen.

Met ons gekwalificeerde en gemotiveerde instelling willen wij naast onze opdrachtgevers staan. Vanuit die persoonlijke benadering streven wij naar een optimaal advies in het voortraject en een adequate uitvoering van de opdracht. De diensten van Eshuis techniek.

Zoekt u een loodgieter, elektricien of andere specialist? U kunt bij Eshuis techniek terecht voor vele diensten. Via deze website krijgt u een compleet overzicht van hetgeen wat wij aanbieden en wat wij verzorgen op het gebied van elektra, loodgieters, sanitair of centrale verwarming kunt u op deze site vinden.

17098062_860536160754852_8611307750706449403_o

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we eventueel voor u kunnen betekenen! Klik hiervoor op onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.