WAAROM ZOU U KIEZEN VOOR VLOERVERWARMING VAN ESHUIS TECHNIEK?

Steeds meer mensen kiezen ervoor hun huis te verwarmen met vloerverwarming en vloerkoeling. Dat is ook niet zo raar, want vloerverwarming geeft de meest gelijkmatige en behaaglijke warmte en koeling in de woning en is bij uitstek geschikt voor gasloze verwarmingssystemen en koelsystemen  zoals een warmtepomp of aardwarmte systeem.

VLOERVERWARMING KAN DOOR MIDDEL VAN DE VOLGENDE METHODES WORDEN GEMONTEERD:
  • Montage door middel van infrezen
  • Montage op krimpnetten
  • Montage op de onderbewapening
  • Montage op tackerplaat (isolatieplaat)

Vloerverwarming

Vloerverwarming is de meest bekende en gebruikte oplossing binnen de zogenaamde “stralingssystemen” voor verwarmen en koelen, maar er bestaan ook efficiënte wandsystemen. Binnen deze productgroep vind je onder andere vloerverwarmingsbuizen, verdelers, kasten, menginstallaties, ontvochtigers voor stralingskoeling en ook veel gereedschap. We bieden eveneens een aantal diensten aan voor het plannen en berekenen van vloerverwarmingsprojecten.

Energiezuinige vloerverwarming

Omdat vloerverwarmingssystemen uiterst efficiënt zijn in de manier waarop ze de warmte circuleren, werken ze op veel lagere temperaturen en leveren ze een aanzienlijke energiebesparing op. Dat verlaagt niet alleen de kosten, maar heeft ook een positief effect op ons energieverbruik. En door het vloerverwarmingssysteem aan te sluiten op een warmtepomp wordt hernieuwbare energie nog beter benut.