Verwarmt u uw gebouw al met een warmtepomp?

Daarmee zet u omgevingswarmte om in nuttige warmte voor uw gebouw. Zo wordt warmte onttrokken aan de ene ruimte en afgegeven aan de andere ruimte, waarmee u uw gebouw dus op een duurzame en energiezuinige manier verwarmt. En doordat een warmtepomp twee kanten op werkt, functioneert hij ’s winters als verwarming en ’s zomers als koelmachine. Wij hebben diverse vormen van warmtepompen voor u beschikbaar, waaronder ook warmtepompsystemen die de totale luchtbehandeling regelen (verwarmen, koelen, drogen, bevochtigen en ventileren). De gekoelde energie kunnen wij daarbij opslaan voor later gebruik om mee te verwarmen. Helemaal van deze tijd dus: duurzaam en energiezuinig.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, vertellen wij u graag waarom wij unaniem kiezen voor de warmtepomp van Climer-Benelux.

Sinds het virus ‘’duurzaamheid’’ ons allen in de greep houdt hebben wij op het gebied van warmtepompen verschillende leveranciers aangetrokken en inmiddels al verschillende merken en systemen mogen installeren.
Wij staan op dit moment heel erg achter de producten welke Climer-Benelux produceert. Behalve dat het gehele systeem wordt vervaardigd in Europa en daarmee beter is ingesteld op de behoeften en de maatstaven die wij hier in Nederland hebben, zijn de warmtepompen ook slim ontwikkeld. Zo wordt bijvoorbeeld het warmwater apart van de verwarming ingeregeld. Als voorbeeld, kan het warme water opgewekt worden door een TDpaneel (thermodynamische panelen). Behalve dat deze voor absoluut geen geluidsoverlast zorgt is deze in verhouding met alle andere merken ook nog eens energiezuiniger, wat betekend extra en snel rendement. Dat is wat we willen toch? Bij de warmtepompen die wij eerder installeerden constateerde wij tevens dat de omgevingstempratuur als het warmwater niet meer te vergelijken is met de uitkomst van een ‘’ouderwetse’’ ketel! De warmte pompen van Climer-benelux warmen gemakkelijk op naar 60 graden!!
Wat voor ons als leverancier en installateur ook belangrijk is, zijn de garantievoorwaarden! Met een warmtepomp systeem van Climer-Benelux kunt u rekenen op 5 jaar garantie. Daarnaast staat het team Eshuis Techniek en van Climer-Benelux altijd klaar voor gedegen technische ondersteuning.
Wij zijn in ieder geval razend enthousiast!

Mocht u nieuwgierigheid gewekt zijn, neem dan gerust contact met ons op!